Transport si retururi

Cost Livrare 20 RON .

Magazinul nostru accepta schimbarea produselor in cazul in care marimea comandata nu corespunde sau returnarea banilor in cazul in care produsul comandat nu va place. Taxele de transport si retur sunt suportate de catre client .

TAXE pe care le percep transportatorii pentru SCHIMBAREA PRODUSELOR: 30 RON 

Conditii de retur:

Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014).

1. Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități.

In cazul in care doriti sa returnati unul sau mai multe produse, este necesar sa ne anuntati apeland numarul de telefon 0763.127.957 ( Luni - Vineri intre orele 12-16 )

2. Rambursarea contravalorii produsului se va face DOAR IN CONT BANCAR, în cel mult 14 de zile de la Retur. Se returneaza doar banii pe produs, nu si pe transport.

2.a Daca ati beneficiat de Transport Gratuit, din suma totala pe care o aveti de primit, se va retine si taxa de transport 20 Ron.

2.b. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.  

3. Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (fără urme ale utilizării,  cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit). 

4. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute duc la refuzarea returului.

5. În cazul în care produsele prezintă deteriorări în momentul recepției, contactați echipa brant.ro pentru a aranja înlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii acestuia.

6.a Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect.

6.b Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare veți plăti diferența, iar dacă valoarea este mai mică veți primi diferența până la valoarea produsului înlocuitor. 


Prin finalizarea comenzii, pe care ati facut-o cu buna stiinta, se considera ca ati citit Termenii si Conditiile noastre si ati fost de acord cu acestea. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare ( intelegem problemele clientului, dorim ca totul sa decurga normal iar clientul sa fie multumit; lucram pe zero returnand sau schimband produsul dar nu putem lucra pe minus suportand noi taxele de curier ( in cazul in care eroarea nu a fost a noastra ).


In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.